Хто покинув шоу "Танці з зірками"

0
8
Хто покинув шоу "Танці з зірками"
У шоу "Танці з зірками 2018" залишилось 10 пар.

У неділю, 23 вересня, шоу покинула телеведуча Маша Єфросиніна зі своїм партнером Максимом Леоновим, - пише 24 канал.

За результатами голосування суддів, Оксана Марченко та Дмитро Чаплін отримали найменшу кількість балів – 17. Однак глядачі врятували їх від виходу з шоу.

У зоні ризику опинились дві пари – Руслан Сенічкін та Яна Цибульська, Маша Єфросиніна та Максим Леонов. Прихильники віддали більше голосів за запального "Панду Кунг-фу", відтак шоу покинули Маша Єфросиніна і Максим Леонов.

Зірка подякувала всім, хто вболівав за неї. За її словами шоу "Танці з зірками" стало справжнім випробуванням, адже телеведуча зуміла подолати багато страхів та труднощів. Наприкінці виступу телеведуча зазначила, що сподівається, "у шоу переможе чесність".

Танці з зірками - це шоу, у якому зіркові учасники разом із професійними танцюристами змагаються за перемогу. Танці оцінює журі, а також глядачі, які голосують за улюблені пари. Вперше проект "Танці з зірками" в Україні та на українському телебаченні з’явився у вересні 2006 року на телеканалі 1+1.

Вийшло 4 сезони, після чого шоу більше не транслювали. Після 6 років перерви, у 2017 році легендарний проект "Танці з зірками" повернувся на телеканал "1+1". В новому сезоні шоу збільшилася кількість прямих ефірів та зірок-учасників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні