Луцький фотограф розповів про секс із моделями

2
2
Луцький фотограф розповів про секс із моделями
Онук знаменитих українських письменників Надії Гуменюк і Володимира Лиса, автор треків, фотограф, блогер та піар-менеджер Влад Кардаш із Луцька розповів про своє ставлення до тих фотомитців, які займаються сексом зі своїми моделями.

В інтерв’ю інтернет-виданню «Волинь24. Life» він зізнався, що хоче зорієнтуватися на фотосесіях у стилі ню та будуар.

Про підготовку до зйомки в стилі будуар Кардаш каже: «Зазвичай концепцію зйомки ми придумуємо разом із моделлю, оскільки образ має відповідати загальному стилю фотосесії. До прикладу, червона білизна «вибиває», коли стиль зйомки мінімалізм і пастельні тони (загалом не люблю червоної білизни і червоного кольору). Модель має порадитись зі мною щодо макіяжу, зачіски, певних деталей в образі, щоб у фіналі ми отримали гармонію жіночого тіла та стилю».

На запитання про його ставлення до тих фотомитців, які можуть переспати з моделями, луцький фотограф відповідає: «Друзі дивуються, але я не займався сексом зі своїми моделями. Під час зйомки мене цікавить лише кадр. Жінка для мене крізь призму об'єктива – витвір мистецтва, тому я стараюсь передати її душевний стан, емоції, красу тіла. Виникали ситуації, коли мені писали дівчата, і в контексті розмови я розумів, чим це все може закінчитись. Тому я відмовляв таким моделям. В мене такого не було і не буде, але інших не можу засуджувати. У кожного своя межа професійності».

Переглянути роботи Влада Кардаша і прочитати інтерв’ю з ним можна тут.

Фото з особистого архіву Влада Кардаша

Передрук заборонено.

Довідково.
Фотографія в стилі ню – жанр художньої фотографії, що зображає оголене людське тіло з акцентом на формі, композиції, емоційній складовій та інших естетичних якостях.
Фотографія в стилі будуар – жанр художньої фотографії, в якій фотомоделі знімаються в спальнях чи передпокоях із вишуканими столиками для косметики й прикрас із дзеркалом, щоб робити макіяж.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут на заводі немає кому вже за 10к працювати, одні фотографи, стилісти, юристи і менеджери всюди
Відповісти
!)))- бреше!)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні