--> На Волині арештували наркоторговця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині арештували наркоторговця

0
2
На Волині арештували наркоторговця
У Нововолинську взяли під варту чоловіка, який продавав наркотичні речовини.

Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду, - пишуть "ІА Волинські Новини".

18-го липня близько 20:03 у Нововолинську в ході проведення оперативної закупки наркотичних засобів, перебуваючи на зупинці громадського транспорту на вулиці Соборна чоловік повторно незаконно збув іншій особі частину таблетки білого кольору за ціною 500 гривень. Згідно висновку судової експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів, вона містить у своєму складі наркотичний засіб бупренорфін, масою 0,0024г, обіг якого обмежено.

19-го липня слідче управлінням ГУНП у Волинській області розпочало кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила один із злочинів, пов’язаних зі наркотичними засобами).

Крім того, в ході проведення 12-го вересня обшуку у помешканні підозрюваного за адресою 5-й мікрорайон, 5/15, працівниками поліції було вилучено паперовий згорток, у якому міститься речовина рослинного походження, ззовні схожа на рослину «канабісу». По факту незаконного придбання, зберігання вказаної речовин триває перевірка.

13-го вересня чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Слідчий під час судового засідання зазначив, що вина повністю підтверджується зібраними по кримінальному провадженню доказами у їх сукупності.

Суд призначив неодруженому, непрацюючому, раніше судимому мешканцю Нововолинська запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк 60 днів з визначенням застави в розмірі 88 100 гривень, яка може бути внесена як самим підозрюваним,так і іншою особою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні