Волинянин пішки здолав 800 кілометрів

1
-1
Волинянин пішки здолав 800 кілометрів
Луцький громадський діяч, шевченкознавець та волонтер Руслан Теліпський розповість про піше паломництво до Чернечої гори.

Зустріч відбудеться 23 вересня у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, - пише "Волинь-нова".

Маршрут волинянина у майже 800 кілометрів стартував у День Незалежності з прифронтового Слов’янська і проліг східними і північно-східними землями через території 7 областей країни.

Руслан постійно зустрічається з мешканцями лівобережної України, котрі теж небайдужі до долі Вітчизни. Заходи зазвичай відбувалиться біля кобзаревих пам’ятників. Це і не дивно, адже за понад 15 років досліджень монументальної спадщини Кобзаря він відвідав та зазняв понад 1300 пам’ятників на 5-х континентах у 30 країнах.

Також дуже часто Руслан спілкується і зі школярами, намагаючись прищемити любов до країни, розповісти про подвижницьку ідею ходи і запалити юному поколінню їхні серця до реалізації своїх мрій.

21 вересня активіст закінчив свою мандрівку і вже завтра 23 вересня розповість про неї волинянам.

За 27 днів пішки пройдені сотні сіл, а також Слов’янськ, Лиман, Кремінна, Красноріченське, Сватове, Куп'янськ, Шевченкове, Малинівка, Харків, Пересічне, Богодухів, Охтирка, Гадяч, Заводське, Лохвиця, Варва, Пирятин, Гребінка, Драбів, Гельмязів, та власне от тепер і сам Канів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодець!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні