--> У Луцьку відбувся семінар з іноземних мов. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відбувся семінар з іноземних мов. ВІДЕО

0
4
У Луцьку відбувся семінар з іноземних мов. ВІДЕО
У Луцьку провели Всеукраїнський навчально-методичний семінар методистів іноземних мов.

Під гаслом "Нова українська школа - на старті до успіху" освітяни та експерти в галузі викладання іноземних мов збирались аби обговорити найважливіше, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

"У квітні 18-того року на конкурсі номінація "німецька мова" перше місце здобув вчитель 18-ї гімназії Якобчук Михайло. Ми популяризуємо цей досвід найкращого вчителя України", - зазначила головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Оксана Коваленко.

Протягом трьох днів учасники мали змогу дослідити нові методики та новий погляд на процес навчання.

"Нова українська школа передбачає абсолютно новий інноваційний революційний підхід до вивчення іноземних мов. Будь-який з наших підручників, він вже побудований на основі формування життєвих компетентностей в учнів, починаючи з навіть дошкільного віку))
Також на семінар з викладами завітали представники Оксфродської та Кембріджської Університетської преси, Нешнл Джеографік, Макмілан Паблішінг та Корпус Миру", - зауважив методист представництва Macmillan Publishers в Україні Інна Нестоїтер.

"Це мій третій рік в якості Волонтеру Корпусу Миру в Україні. Найбільш важлива річ, яку ми робимо, це творимо відносини між людьми. І зараз, коли ми працюємо в Новій Українській школі, це дає неймовірні можливості працювати з вчителями, які мотивовані. То ж ми робимо тренінги для вчителів щоб підготувати їх до впровадження Нової Української Школи по всій Україні. Це велика честь і привілей працювати в Україні і Корпусі Миру,"(перекл. з англ.) - розповідає Волонтер Корпусу Миру Тод Гейл.

Для учасників семінару підготували насичену програму, не тільки наукового, але і розважального характеру.

Окрім туристичного Луцька, на честь християнського свята, Різдва Пресвятої Богородиці, викладачі та науковці мали змогу почути акафіст англійською мовою.

Автором хвалебної молитви став Віктор Гребенюк, працівник інституту післядипломної освіти та член Спілки християнських письменників. У супроводі хору, молитва англійською прозвучала у Музеї Волинської ікони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні