«Понапивалися і відвели на ріллі сміттєзвалище»: депутат Ковельської райради звинуватив чиновників у недбалості

0
4
«Понапивалися і відвели на ріллі сміттєзвалище»: депутат Ковельської райради звинуватив чиновників у недбалості
У Ковелі чиновники утворили на ріллі сміттєзвалище.

На пленарному сесійному засіданні Ковельської районної ради голова депутатської фракції ВО «Батьківщина» Володимир Андросюк озвучив ганебний факт, який трапився біля Підріжжя, яке входить до Велицької сільської територіальної громади, повідомляє «Район.Ковель».

У той час, як більше тридцяти пайовиків із села Підріжжя не можуть отримати землю, недалекі люди додумалися утворити сміттєзвалище просто на ріллі.

Начальниця відділу агропромислового розвитку Ковельської РДА Тетяна Шавлай, яка доповідала на сесії, так нічого толком і не змогла відповісти з приводу землі для пайовиків.

«Люди, які до нас звертаються із заявами, ми їх в обов’язковому порядку розглядаємо. Якщо… я так зрозуміла, що там є проблема, значить ми будемо…», – сказала вона.

«Тетяно Іванівно, там на ріллі сміттєзвалище зроблене. На ріллі! Оце ваша перша проблема. Це вже когось треба притягувати до відповідальності. На ріллі! Смішно, бо понапивалися, як їхали відводити місце. Коли їхали, то сказали їм: «Давайте з лівої сторони відведемо». От вони і їхали туди. Розвернулися десь, а потім з лівої і відвели на ріллі сміттєзвалище. І всі знають, і всі мовчать», – обурювався Володимир Андросюк.

Нікого з керівників правоохоронних органів у цей момент в сесійній залі вже не було, бо відбувши перед тим «свої питання», вони залишили сесію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні