--> У луцьких школах та садочках просять встановити відеокамери* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцьких школах та садочках просять встановити відеокамери*

0
15
У луцьких школах та садочках просять встановити відеокамери*
У луцьких школах просять встановити системи відеонагляду.

Відповідну петицію зареєстрував голова благодійного фонду "Рідна волинь" і ВОГО "Волинська обласна лікарняна каса" Дмитро Глазунов.

"Прикрі нещодавні випадки пограбування дітей в ряді шкіл Луцька змушують задуматись небайдужих. Забезпечення безпеки дітей в тих місцях, де вони найбільше проводять часу, а саме в школах та садочках це і є суттю поданої петиції", - йдеться у повідомленні.

За словами Глазунова, система відеонагляду має ряд переваг. Зокрема, діти перебуватимуть під наглядом і у повній безпеці. Таким способом можна буде запобігти поширенню наркотиків, сигарет і алкоголю серед школярів та зафіксувати будь-які дії вчителів та персоналу.

Окрім того, батьки отримають можливість відслідковувати в режимі реального часу, все що відбувається в закладі.

Також Дмитро Глазунов зазначив, що необхідно забезпечити охорону в школах і садочках міста.

"Там вчаться діти наших учасників АТО, а в країні 5 рік триває збройне протистояння. Вахтери цього не забезпечать",- додав благодійник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні