--> У «Волиньобленерго» прокоментували, чому лучанка півроку живе при свічці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «Волиньобленерго» прокоментували, чому лучанка півроку живе при свічці

1
4
У «Волиньобленерго» прокоментували, чому лучанка півроку живе при свічці
Інтернет-видання «Волинь24» у середу, 19 вересня надійшла відповідь від прес-центру ПрАТ «Волиньобленерго» про публікацію, що лучанка, півроку живе при свічці.

Подаємо відповідь без змін.

«Інтернет-видання «Волинь24» у понеділок, 17 вересня надрукувало новину про «лучанку, яка півроку живе при свічці». Мовляв, 82-річна пенсіонерка стверджує, що «готова заплатити будь-які «розумні» гроші, аби тільки їй допомогли зробити електрику в квартирі».

На сайті пишуть, що «вже більш ніж півроку вона живе без електроенергії. Але лічильник постійно накручує кіловат-години, а вона ще й їх оплачує». За словами бабусі, щоразу вона запрошувала горе-електриків, але вони справно брали гроші за «ремонт» лічильника, проте світло у квартирі після цих «допомог» усе одно час до часу зникало. «Прийдуть, покрутять пробку, візьмуть 50–100 гривень і підуть», – розповідала пані Лідія виданню «Волинь24».
Насправді причиною «піврічного життя при свічках» був не електролічильник, а несправна розетка в квартирі, через яку замикало мережу і періодично «горів» запобіжник.

Виявилося, що бабусю попросту обманювали запрошені «електрики», видурюючи після кожного так званого «ремонту» чергову плату за «виконану роботу»… Старенькій не допомогли порадою ні родичі, ні сусіди… Не зверталася вона і до голови ОСББ, а таке звернення стало б найпростішим розв’язком її проблеми.

Після того як бабуся у розпачі написала заяву у Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Волиньобленерго», її проблему нарешті вдалося залагодити.

Тож ПрАТ «Волиньобленерго» рекомендує споживачам при виникненні проблем із квартирною проводкою багатоквартирних будинків відразу звертатися до голови ОСББ чи ЖКП. Наголосимо, працівники «Волиньобленерго» не мають права виконувати жодні роботи у квартирах, адже товариство експлуатує мережу лише до загальної щитової багатоквартирного будинку».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо я правильно думаю про бабульку. То живе вона недалеко від пам'ятника Шевченку в центрі. І проблему її усунув зовсім не працівник Обленерго. У будинку ОСББ, а розкошелитись на електрика не хочуть, бо думають, що їм всі повинні безкоштовно робити. Обленерго до внутрішньобудинкових мереж відношення не має, тому і морозиться. Всі претензії до голови ОСББ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні