--> На Волині працює незаконний гральний заклад | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині працює незаконний гральний заклад

1
0
На Волині працює незаконний гральний заклад
В Устилузі виялили незаконний гральний заклад, який немає жодних документів на діяльність.

Про це стало відомо під час сесії Володимир-Волинської райради, – повідомляє ВолиньUa.

Зокрема, депутат Володимир-Волинської райради В’ячеслав Цибах поцікавився на яких підставах в Устилузі працює гральний заклад.

«Люди скаржаться на гральні заклади. Їх в Устилузі було два зараз залишився один. Наскільки законного вони перебувають і що це таке? Там грають, програють гроші, люди скаржаться і просять це припинити», – зазначив Цибах.

На це представник Володимир-Волинської місцевої прокуратури Людмила Калиновська відповіла, що гральний бізнес в Україні заборонений:

«Час від часу органи національної поліції разом з нашими працівниками роблять рейди і виявлять порушення. Якщо є конкретні дані про конкретний заклад, його місце розташування, то, будь ласка, заявляйте, проведемо перевірку».

Міський голова Устилуга Віктор Поліщук додав, що ніхто до міської ради навіть щодо погодження режиму роботи даних закладів не звертався і офіційно з міської ради не надавали жодних дозволів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їх у Луцьку пів сотні, на кожного прокурора по два та пять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні