Голова луцької «Свободи» прокоментував складення мандата Богданом Вавринюком

0
0
Голова луцької «Свободи» прокоментував складення мандата Богданом Вавринюком
Голова Луцької міської партійної організації ВО «Свобода», керівник фракції «Свобода» у Луцькраді Микола Федік прокоментував виданню «Волинь24» рішення члена фракції Богдана Варинюка скласти мандат депутата Луцької міської ради.

Богдан Вавринюк
Богдан Вавринюк


«Позиція Богдана Вавринюка викладена на сторінці в соціальній мережі. Від себе можу додати тільки те, що наша партійна організація не мала до нього жодних запитань. Він – один з найкращих депутатів як у житті і в діяльності фракції, у роботі в місті загалом і на своєму окрузі зокрема, так і серед членів партії», – зазначив Микола Федік.

На запитання, чи було несподіванкою для членів фракції рішення Богдана Варинюка, чи він обговорював його з однопартійцями, Микола Федік відповів:«Звісно, перед тим, як ухвалити таке рішення, він обговорював його з членами фракції і партійної організації. У нього виникли обставини, які він описав у своєму дописі у «Фейсбуці». І якщо є така необхідність, ми пішли йому назустріч».

Зазначимо, що, згідно з результатами виборів до Луцької міської ради, фракцію «Свобода» замість Богдана Вавринюка може поповнити Ігор Баранчук.

Ігор Баранчук з 12 квітня 2018 року працює виконувачем обов’язків начальника комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради».

Передрук заборонено.

Ігор Баранчук
Ігор Баранчук

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні