--> На «Осінній бал» в Луцьку завітає Влад Яма | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На «Осінній бал» в Луцьку завітає Влад Яма

0
1
На «Осінній бал» в Луцьку завітає Влад Яма
У Луцьку відбудеться «Осінній бал 2018» для дітей з інвалідністю.

Про це йдеться на офіційній сторінці голови Волинської ОДА Олександра Савченка у "Фейсбуці".

Захід за участю дітей та молодих людей із інвалідністю проходитиме 28 вересня 2018 року у приміщенні торгово-розважального центру «ПортCity» та триватиме близько двох годин. Початок о 16.00.

Упродовж балу танцювальні номери виконуватимуть, як діти з особливими потребами, так і їхні батьки.

Ініціатор проведення балу – Олександр Савченко.

Участь у балі візьмуть діти, котрі відвідують Луцький навчально- реабілітаційний центр, а також є членами громадських організацій «Батьки дітей із синдромом Дауна», «Сильні діти», «Ресурсний центр «Кольорова капустинка», «Спілка батьків інвалідів із розладами аутичного спектру «Янголята», батьків дітей із психо-фізичними вадами розвитку «Повір у себе», Центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок». У програмі балу будуть: полонез, мазурка та вальс.

- Спочатку я трохи боялася братися за ці постановки, хоча досвід роботи з дітьми – великий. Але перших три репетиції показали, що в цих дітей величезна жага навчитися чогось нового. І стільки позитиву вони відкрили, що від цих занять отримуєш одне задоволення. З цією групою ми готуємо два танці – полонез та вальс, - розповідає хореограф, яка займається з однією з груп дітей, Аліна Панасевич.

Окрім цього, до участі в «Осінньому балі – 2018» запрошені фіналіст шоу «Голос країни 5» Антон Копитін, учасниця «Голосу країни 8» із Волині Марія Хурсенко, а також танцюрист і хореограф Владислав Яма, котрий дасть майстер-клас із виконання одного з традиційних танців балу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні