--> Депутат Луцькради викрив схему призначення на керівну посаду сина відомого пастора | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Депутат Луцькради викрив схему призначення на керівну посаду сина відомого пастора

11
11
Депутат Луцькради викрив схему призначення на керівну посаду сина відомого пастора
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук викрив схему, за якою начальником відділу державного архітектурно-будівельного контролю мерії призначали сина відомого луцького пастора Ярослава Троця. Її він описав на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Нагадаємо, у Луцькраді новим керівником відділу держархбудконтролю став 23-річний син луцького пастора Владислав Троць, який цьогоріч закінчив університет.

«Одне питання – працевлаштовувати депутатів-однопартійців та переводити їх на керівні посади без конкурсу через призначення радниками міського голови. Інше питання – нагло порушувати законодавство та призначати начальником відділу державного архітектурно-будівельного контролю людину без досвіду роботи жодного дня на державній службі чи в органах місцевого самоврядування», – пише Павло Данильчук.

Депутат зазначає, що до претендентів на керівну посаду вимоги ще суттєвіші, ніж для кандидатів у пересічні чиновники. Щоб стати в мерії керівником відділу, потрібно мати стаж роботи за фахом на державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років, наголошує Павло Данильчук.

Але, призначаючи влітку цього року Владислава Троця керівником відділу держархбудконтролю, у міськраді, за словами Данильчука, «нагло порушили законодавство». Притім обранець громади стверджує, що ця посада була «спеціально звільнена» для випускника університету.

Ознайомившись із документами, обранець громади викрив схему, за якою це зробили.

Її він описав так:

«– конкурс проводиться з одного учасника, і саме ним є лише той самий ще вчорашній студент Троць;
– за результатами розгляду документів він не має права допускатися до проходження конкурсу, про що був повідомлений відділом кадрової роботи, але конкурсна комісія голосує «за», бо, бачте, він наполягав на складанні іспитів. Оце так підстава, що там ті вимоги, коли людина хоче);
– і в кінцевому результаті та ж сама конкурсна комісія одноголосно рекомендує призначити Троця на керівну посаду, тільки чомусь підписів членів комісії на протоколі немає».

«Прокуратура Волинської області поліція Волинської області, ви де?!» – резонно запитує Павло Данильчук.

Депутат розмістив світлини документів, які підтверджують його слова. Подаємо їх нижче.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кларнет, політех, син пастора- це ж найкращий кандидат для буднагляду.
Відповісти
Здається Гудимі за таку писанину -кирдик, причину надуману знайдуть. Але молодець, хоча б один але ж в ЛМР є чоловік. Респект Гудимі!
Відповісти
Де прокуратура і поліція Волинської області? Хто пропустив данильчука (свідомо з маленької букви) в міську раду!!!? Де СБУ? Де санітари хоча б?
Відповісти
Особисто я рахую,що брати участь в оркестрі "Soli Deo", це вам не хухри мухри.Там досвід такий що на будівництві ніякий прораб не дасть. Хулі "Soli Deo"....В мене дитині 11 років. Він грає в гру Контрал Страйк. Пропоную взяти його на посаду начальника Генштабу.
Відповісти
Паші не відстігнули, от він і зайняв принципіальну позицію
Відповісти
Паша - правий, завжди б так...
Відповісти
...Не корысти ради, а токмо волею пославшей мя супруги!
Відповісти
подумаєш !!!!!! під геневального пвокурвова навіть законодавство поміняли
Відповісти
Скоро учні шкіл будуть керувати Луцькою Міською Радою, бо вони ж діти якіхось місцевих чиновників. Це ви депутати там знаєте ситуацію в колуарах, а пересічні громадяни думаю про хліб і не дуже розбираються в ваших недолугих рішенях. ГРОШІ ВИРІШУЮТЬ ВСЕ - ЦЕ ЗНОВУ ДОКАЗАНО. ВЗЯТИ ВЕЛИКУ БОМБУ І ЇХ ВСІХ РАЗОМ З ЇХНІМИ ГРОШИМА ПІДІРВАТИ, БО ВЖЕ ТЕРПІННЯ НЕ ВИСТАЧАЄ!!! УГОМОНІТЬСЯ, А ТО НАРОД ВАС ПРИСТРУНИТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Знаю я цього сцикуна. Ні те ні се. ні риба ні м'ясо. Класичний дурачок кліп-кліп... Навіть розмови пристойно не підтримає... Вчитись і вчитись ще. і не відомо чи будуть ше люди.
А тут зразу на НАШЯЛЬНІКЄ!???
Це абзац і повний недопад на пустовії. буде все там загнивати і глохнути. Ну або просто потрібен тимчасовий чел шоб його як рукавички викоритстати і викинути в каталашку... а чо - ДОСВІД пацану забеспечений, батя розкаже як відмазав і кому скільки дав, шоб відмазати від звинувачень у корупції...
Відповісти
а от православний Данильчук не син священослужителя, але всеодно отримує непогані дотації... Паша, тож все справедливо чьо ти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні