--> Лучан штрафують за спалювання сухого листя | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан штрафують за спалювання сухого листя

0
2
Лучан штрафують за спалювання сухого листя
З настанням осені у Луцьку почастішали випадки спалювання трави, сухого листя та бадилиння.

За такі дії жителів міста карають штрафами, пише Перший.

Про це розповіла директор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська.

За її словами, група швидкого реагування працює над тим, щоб у місті не спалювали ні сміття, ні рослинності. Зараз це особливо актуально, оскільки люди наводять лад на присадибних ділянках.

«Інспектори складають на порушників адмінпротоколи про притягнення до адміністративної відповідальності. Міру штрафу визначає безпосередньо адміністративна комісія. Він може сягати від 340 до 810 гривень», - розповіла посадовець.

Вона додала, що цю проблему легко вирішити, якщо звернутись до жеків чи «Луцькспецкомунтрансу». Вартість послуги, за словами Сиротинської, становитиме не більше 100 гривень.

Посадовець поінформувала, що найбільше порушують заборону про спалення у приватному секторі на вулицях Львівській, Тарасовій, Володимирській, Теремнівській, мікрорайонах Малому Омелянику та Балці.

До слова, розпорядження «Про заборону спалювання листя, залишків сухої рослинності та побутових відходів у місті Луцьку вступило в дію 18 вересня 2012 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні