У Луцьку школярів із учнівськими квитками водій змусив платити по 5 гривень

3
0
У Луцьку школярів із учнівськими квитками водій змусив платити по 5 гривень
Водій маршрутки №251 у Луцьку змусив групу школярів, які пред’явили учнівські квитки, сплачувати повну вартість проїзду.

Про це ІА Волинські Новини повідомили очевидці.

Група школярів з 5-7 дітей сіла в маршрутку в центрі міста, оплатили проїзд за учнівським тарифом, по 2 гривні. Проте водій відмовився приймати оплату, заявивши, що маршрут №251 є приміським.

«Діти пред’явили водію учнівські квитки, але він заявив, щоб платили 5 гривень або виходили. Пасажири маршрутки почали обурюватись, сказали водію, що він і так їде містом. Але водій заявив «питання не до мене, а до перевізника», – каже очевидиця пані Олена.

Нагадаємо, у травні виконавчий комітет Луцької міської ради ухвалив рішення про збільшення вартості проїзду в маршрутках до 5 гривень. Для школярів вартість проїзду встановили у розмірі 2 гривень за умови, що у них є учнівський квиток.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцька міська рада зверніть увагу на самоуправство водіїв і перевізників, бо як вийдуть діти на майдан то буде пізно. Цікаво чи є всі документи і дозвола в цього перевізника і чи проходить маршрутка і водій щоденний огляд?
Відповісти
Якби там була б моя дитина, після такого інциденту той воділа возив би мою дитину взагалі безкоштовно, або він вже не був би воділою.
Відповісти
винна тупувата (а може корумпована) міська влада. коли давали дозвіл цьому перевізнику їхати через місто, ці речі треба було передбачити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні