На Любешівщині офіційно представили голову РДА

0
-5
На Любешівщині офіційно представили голову РДА
У Любешові 17 вересня голова Волинської ОДА Олександр Савченко офіційно представив новопризначеного голову Любешівської РДА Сергія Фесика.

До призначення на нову посаду теперішній очільник району працював першим заступником голови райдержадміністрації, - повідомляють на сайті Любешівської ОТГ.

У своєму виступі Сергій Фесик подякував голові облдержадміністрації за довіру, а також наголосив, що розуміє важливість і складність завдань над вирішенням яких потрібно працювати. Важливими умовами ефективної роботи новопризначений голова РДА вважає підтримку громадськості та тісну співпрацю з об’єднаною територіальною громадою і районною радою.

Вітаючи нового керівника виконавчої гілки влади з призначенням, голова ОТГ Олег Кух підкреслив, що готовий до подальшої конструктивної співпраці та побажав Сергію Івановичу витримки, успіхів та плідно працювати на благо Любешівського краю.

До відома: Сергія Івановича Фесика призначено головою Любешівської районної державної адміністрації Волинської області відповідно до Розпорядження Президента України Петра Порошенка №143/2018-рп від 14 вересня 2018 року зі строком випробування три місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні