Протестувальники перекрили центр Луцька. ФОТО

13
1
Протестувальники перекрили центр Луцька. ФОТО
Жителі села Промінь перекрили центральну вулицю обласного центру Волині – проспект Волі.

Нагадаємо, жителі цього села вже зверталися з вимогою вирішити транспортне питання до міської ради Луцька, однак необхідного рішення на засіданні виконкому Луцькради так і не ухвалили, інформує Волинська правда.

Сьогодні, 17 вересня, жителі селі прийшли під приміщення Волинської обласної ради з вимогою вирішення транспортної проблеми.

Зауважимо, що представники обласної влади так і не вийшли до людей.

Розчаровані люди вирішили перекрити дорогу на проспекті Волі. Мітингарі ходять по пішохідному переходу неподалік міської поліклініки №1.

«Суть страйку? Немає маршрутного сполучення, діти не можуть добратися до школи, дорослі – до роботи. 201-ша маршрутка набирає по 70 людей. Яким чином? Затрамбовує людей. Їде, а потім різко гальмує», – розповіла жителька села Промінь.

Станом на 11.40 представники влади до мітингарів не вийшли. Згодом міськрада надала дозвіл на проведення акції до 17.00.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де патрульна поліція дивиться? Це є кримінальний злочин. Егоїсти тьільки про себе думають і перекривають дороги.
Відповісти
Молодці
Відповісти
Ви вихід з міської ради перекрийте, щоб вони там декілька днів посиділи, то тоді шось може і будуть робити. А лучани в чому винні, що мають тепер об'їзжати мітингарів!?
Відповісти
Якщо влада не йде до народу, таку владу треба знищити. Срані слуги народу мають балтатись на стовпах у зашморгах.
Відповісти
Якась срана міськрада надає дозвіл тому що вже відбулось???? Маразматікі кончені.
Відповісти
То не їздіте у моюй маршутци. Худіте пешком неблагодарни раби.
Відповісти
хай у себе перекривають вулиці. До чого Луцьк до села Промінь?
Відповісти
Два погляди на ситуацію : 1-й, з гумором : "Лучани ! У середу на 11.00 на своїх авто збираємось у с. Промінь. Будемо їздити по селі сюди-туди, так, що б жоден місцевий не вийшов із двору. Акція у відповідь. Мотивація - різноманітна : від чому у Луцьку смердить до давай вибори мера. Кому, що до вподоби".
2-й, серйозний : чому влада і поліція допускають такі заходи? Чому не припиняють і не притягують до відповідальності учасників. Представник поліції має право регулювати дорожній рух. Поставте регулювальника. Хто не виконує його команди - несе відповідальність. І не буде безкінечного ходіння по нерегульованих переходах. Задовбали. Одні ходінням, інші - безпорадністю!!!
Відповісти
Бидлу порібно стойло
Відповісти
Хочу вас трішки виправити... Збиралися жителі дачних масивів "Калина" і "Промінь". Нас так і не почули. В Луцьку не має такої влади, яка може допомогти простим жителям. Просте питання перевезення є надзвичайною проблемою... Не має слів... Кого ми обрали...
Відповісти
Протести потрібні! Я з цим згідний.
... Але потрібно перекривати не дорогу де кожен кудись поспішає, а двері виконкому чи депутатів щоб поки не вирішать проблему додому не вийшли!
Відповісти
Треба оце небрите гидоття поліщука вранці привезти на дачний масив, щоб воно, нещастя, побачило, як люди, які мешкають на дачному масиві (головним чионм - молоді, які не можуть придбати житла в місті, штурмують маршрутки і районні автобуси з дітьми на руках. І протягнтути його дупою по асфальту з Променя до Луцька. З іншої сторони, чому до людей не вийшов, принаймні, заступник? Хто такий помічник поліщук і що він вирішує?
Відповісти
От і питається в такому випадку, для чого така влада, якщо вони не можуть вирішити елементарне питання з маршруткою....або не хочуть, бо перевізник опирається і платить аби і далі трамбувати людей, маючи неабиякий зиск за неякісні послуги....де собака зарита?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні