«На словах патріотом бути легше»: юний активіст із Маневич сам прибирав селище

2
5
«На словах патріотом бути легше»: юний активіст із Маневич сам прибирав селище
Юному активістові з Маневич Давидові Козці довелося самому прибирати територію стадіону, адже більш ніхто з мешканців не підтримав ініціативу.

Про це він сам розповів у Фейсбуці.

"Коли у 150-ти країнах прибирання у самому розпалі, то в Маневичах вже все завершено. Адже акцію підтримало аж 0! людей. Так, погоджуюсь, реклами майже не було, але я і сам дізнався, що буду координатором лише у середу. По-друге, ЦТДЮ, який тогоріч був мастодонтом акції, цьогоріч не зміг взяти участь (викладачі на туристичних змаганнях, а юні лісівники на урочистостях з нагоди Дня лісівника)", - зазначив він у дописі.

"Я вважаю, що, окрім репостів і лайків, можна було б все-таки прийти і зробити своє селище чистішим! Але ж на словах патріотом бути легше!" - дорікнув він мешканцям райцентру.

І закликав вибрати вдалий час і все-таки реалізувати задумане: "Проте я не втрачаю оптимізму і вірю, що у більш вдалий час ми зберемося і доведемо, що у Маневичах є свідомі люди!"

"Владу селища (Володимир Черчик Богдан Лавренюк) прошу, аби встановили смітники на спортивному стадіоні, бо їх там реально не вистачає, а точніше НЕМАЄ", - зауважив активіст.

І додав, що самотужки очистив від сміття частину території стадіон.

Нагадаємо, раніше у селищі Маневичі 16-річний школяр Давид Козка просив запустити додаткове маршрутне таксі.

Фото до і після.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Інтелект та мислення попереднього дописувача не вище як у мавпи шимпанзе.
Відповісти
Більшість світлин фейкові. А хлопець молодець.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні