Двоє дівчат із Волині змагатимуться за титул «Міс Україна 2018»

0
2
Двоє дівчат із Волині змагатимуться за титул «Міс Україна 2018»
Дві волинянки представлятимуть область на конкурсі краси "Міс Україна 2018". Це 23-річні Мирослава Буденчук та Наталія Оверчук.

Про це повідомляє 12 канал.

Наталія Оверчук родом із Горохівщини, але вже має титул "Віце-міс Львова" і живе за межами Волині.

"Я впевнена у своїх силах і спокійна. Ще після конкурсу "Міс Львів" я навчилася бути спокійною, бо хвилювання ні до чого доброго не приведуть. Також не завжди ті, хто лізе в перші ряди, перемагають. Вважаю, що потрібно ставити перед собою нові та високі цілі і не зупинятися на досягнутому", - розповіла Наталія Оверчук.

Друга учасниця, Мирослава Буденчук, - уроженка Луцька. Хоче працювати у сфері містобудування.

"Я в школі була відмінницею, і цей синдром іде за мною життям, завжди хочеться робити найкраще. Попадаючи в середовище таких же лідерів, як ти, важко не піддатися стресу. Та в якийсь момент розумієш, що це лише конкурс, і виграє лише одна. Тому, все, що залежить від тебе, - це відпрацювати на повну силу і вижати з себе максимум. А оцінка буде за журі. І нехай переможе найкраща", - каже друга учасниця.

Наразі дівчата перебувають у тренувальному таборі під Києвом. Конкурсантки мають дуже напружений графік, повністю розписане харчування, силові тренування, майстер-класи та репетиції до шоу.

Сам конкурс пройде у Києві 20 вересня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні