--> У селі під Луцьком батьки не хочуть, аби ремонтували садок, бо нема з ким залишити дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі під Луцьком батьки не хочуть, аби ремонтували садок, бо нема з ким залишити дітей

4
4
У селі під Луцьком батьки не хочуть, аби ремонтували садок, бо нема з ким залишити дітей
У селі Піддубці Луцького району деякі батьки не хочуть, аби починали ремонт дитсадка, бо нема з ким залишити дітей.

Дитячий навчальний заклад у селі Піддубці Луцького району відвідують понад 50 дітей, - пише ІА Волинські новини.

Цього літа в садочку провели ремонт і вже з вересня він знову запрацював. Однак роботу припинили, оскільки з районного бюджету виділили кошти на ремонт даху. Через це батьківський колектив розділився: одні категорично проти заміни покрівлі, оскільки не мають з ким залишити дітей, а інші вважають, що поки є гроші потрібно «ловити» момент.

«В серпні цього року провели набір в наймолодшу групу і повідомили про завершення ремонту в ДНЗ, а відкриття планували на початок вересня. Тоді не було відомо коли надійдуть кошти на ремонт покрівлі. Сьогодні, 14 вересня, перетелефонували і повідомили, що із 17 числа садочок не працюватиме, бо будуть перекривати дах», - розповідає одна з мам дитини.

Жінка каже, що ніхто завчасно не повідомляв батькам, а просто поставили перед фактом.

«Загалом понад 50 дітей просто позбавляють права ходити в садочок, фактично викидають. В мене особисто немає з ким залишити дитину і всі розуміють, що за тиждень дах у великому садочку завершити не встигнуть. Нам ніхто нічого не повідомляє, не збирають збори. За все літо на садочок не змогли виділити коштів. Коли ж прийшла пора дітям іти в садочок, то відразу його ж і закрили», - розповіла жінка.

Натомість сільський голова Піддубцівської сільської ради Борис Горбатюк зазначив, що з районного бюджету отримали 3 мільйони гривень, за які в садочку планують перекрити дах і зробити фасадні роботи.

«Тільки зараз нам вдалося зробити проектно-кошторисну документацію. Хлопці швидко зроблять – постараються встигнути за 2-3 тижні», - пояснює сільський голова.

«Розумію батьків, однак і гіршого для садочка ніхто не бажає. Буде гарний фасад, гарний дах, садочок не маленький і матиме європейський вигляд. Раніше не могли розпочати роботу, бо були проблеми із виділенням коштів і виготовленням проекту», - зауважив Борис Горбатюк.

Чоловік зазначив, що роботу із заміною даху провести потрібно, оскільки дах протікає.

«Що в селі не робиш – все не так. Забагато демократії є, але ж треба ставати комусь і щось робити, а не ходити тільки коментувати. Нікому не вгодиш, а як ремонт в садочку завершиться, то всі залишаться задоволені», - додав сільський голова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Демократії забагато не буває, шановний сільський голова, а будь які ремонтні роботи в цивілізованій країні робляться в свій час, садочок влітку не працював треба було планувати зазделегідь, і взагалі чому в селі в першу чергу ремонтується будинок культури а вже потім амбулаторія і дитсадок, а про прокладання доріг в селі навіть мова не йде, батьки не проти ремонту дитсадка, а проти бездарного управління, що буде наприклад коли закрити на ремонт влітку морг чи невідкладну допомогу без попереднього планування не треба робити все через жопу ми вже не в совку, а проблеми там з різними кошторисами треба вирішувати вчасно і мовчки, було б бажання, а не плакатись на публіку, не бійсь свої шкурні інтереси "рєшаєте" швидко
Відповісти
То цe всe нe чeрeз рeмонт,а сільський голова всe нe так робить?Щось багато батьків у садочку командує.Кожeн повинeн виконувати свою роботу,а нe пхати носа нe в своі справи,то можe й був би лад в краіні.Цікаво щоб писали на сільського голову якби дітям на голову капало б,що нічого нe робить?чому ж ви шановний місцeвий мeшканeць нічого доброго для сeла нe зробитe?так просто,та щоб ніхто нe знав хто цe.Тільки комeнтарі погані писати на вeсь світ всі можуть.Робіть добро та воно повeрнeться до вас сторицeю.
Відповісти
Та це навіть не смішно. Реально опозорилися піддубляни. Їм хочуть за державні, а не батьківські кошти ремонт зробити, а вони вийожуються! З жиру вже там бісяться. Приїдьте в наше село і побачите, який в нас садок. Там би хоч вікна поміняли, і то були б раді.
Відповісти
Я є батьком дитини яка ходить в ДНЗ, і повністю за те щоб були проведені роботи по ремонту і заміні даху. Так воно можливо і робиться не так як ми хочемо, але такоі можливості може більш і не бути. В нашій державі не так часто можна попасти під подібну акцію. Є сотні сіл на Волині в яких взагалі садочка немає, а тут щей гроші на ремонт виділяють. Як то кажуть дають- бери... А на рахунок немає з ким дітей залишити, то є дідусі- бабусі, можуть побавитись і не треба робити проблем.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні