У селищі на Волині будуть видавати паспорти

0
0
У селищі на Волині будуть видавати паспорти
Голова Голобської громади Сергій Гарбарук розповів, що за три роки Голобська ОТГ отримала понад 11,5 мільйонів на розвиток громади.

Про це стало відомо у четвер, 13 вересня, під час круглого столу Волинського ЦРУ на тему: «Реформа децентралізації. Волинський досвід».

«Ми одні з перших створили ЦНАП. Нам закидали, що це зайві працівники, але в першу чергу – це зручність для людей. Житель громади приходить, в один день все вирішує. Йому не потрібно декілька днів, аби вирішити питання в райцентрі. Незабаром у нашому центрі надання адміністративних послуг почнемо виготовляти паспорти. Одне слово, рухаємося в ногу з часом», - розповів голова Голобської громади.

За його словами, у 2018 році будуть освітлені навіть ті села, де живуть лише 30 мешканців.

«Але хочу зазначити, що пріоритетом у громади є дороги. Бо десь курсують шкільні автобуси, десь пасажирські. Дороги потребують ремонту. Також ми приділяємо увагу розвитку фізичної культури та спорту. Нині отримали кошти на реконструкцію стадіону «Дружба», де зараз ремонтують доріжки», - сказав Сергій Гарбарук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні