Агресивний волинянин хотів задушити водія «швидкої»

0
-4
Агресивний волинянин хотів задушити водія «швидкої»
Медики "швидкої" скаржаться, що поліція відмовилася супроводжувати їх під час госпіталізації агресивного пацієнта.

Про це йдеться на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у "Фейсбуці".

Подолавши 18 кілометрів за 10 хвилин, медики приїхали у одне з сіл Волині до 30-річного пацієнта, у якого трапився напад бронхіальної астми. Фельдшер спробувала оглянути його, та він швидко отямився і одразу почав нецензурно лаятися, при цьому погрожуючи фізичною розправою.

У зв’язку з неможливістю надати хворому необхідну медичну допомогу фельдшер викликала поліцію.

Після прибуття наряду поліції агресивність пацієнта зменшилася і йому було надано медичну допомогу та запропоновано госпіталізацію в найближчий лікувальний заклад. Пацієнт дав згоду на транспортування. На прохання супроводжувати бригаду ЕМД нарядом поліції – медики отримали категоричну відмову.

Раптом, під час транспортування пацієнта до лікарні санітарним автомобілем, він знову почав поводити себе агресивно: погрожував розбити медичну апаратуру, силоміць відкривав віконце у водійську кабіну та намагався вхопити водія за шию.

Медики виявились беззахисними перед агресивним пацієнтом.

"На жаль, такі випадки непоодинокі. Та навіть в екстремальних умовах працівники екстреної медицини надають людям допомогу, але хотілося б щоб правоохоронні органи реагували більш оперативно, адже в медицині працюють переважно жінки, яким заборонено мати при собі будь-які спецзасоби, а в правоохоронних органах – треновані чоловіки зі спецзасобами і зброєю", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні