Якісні матеріали від магазину «Фарби - Лаки - Покриття»*

0
8
Якісні матеріали від магазину «Фарби - Лаки - Покриття»*
Затіяли ремонт? Не знаєте де купити якісну фарбу чи лак?

Магазини рясніють лако-фарбової продукцією на різний смак та гаманець. Інколи навіть малярі-професіонали губляться від варіацій вибору.

Якість такої продукції можна перевірити лише за результатом, тобто за властивостями вже готових покриттів: естетичний вигляд, електропровідність, стійкість до холоду та відкритого полумя тощо.

Як же свідомо обрати якісну фарбу чи лак, а не наосліп? Як не помилитися у виборі якісної продукції? Вихід один – звертайтесь та купляйте необхідне у професіоналів.

Так у Луцьку в магазині «Фарби - Лаки - Покриття» ви знайдете все, що вам потрібно, а також отримаєте консультацію чи пораду кваліфікованих фахівців. Компанія заснована в 2009 році і спеціалізується на продажі матеріалів для інтер'єрів та фасадів, деревообробної промисловості та житлового будівництва, протикорозійному захисту металоконструкцій та гідроізоляційних матеріалів.



Компанія має відмінну репутацію, є офіційним імпортером та представником світових брендів лако-фарбової продукції:

• З листопада 2013 року ФЛП стали офіційним імпортером і представником на території України компанії Colorificio Damiani S.p.a (Італія), яка спеціалізується на виробництві фарб для протикорозійного захисту металоконструкцій.

• З травня 2015 року стали офіційним представником на території України компанії TEKNOCOATING LAB (Італія), яка спеціалізується на виробництві лаків, фарб, барвників та декорів для меблевої промисловості.

• З серпня 2016 року стали офіційним імпортером і представником на території України компанії NUOVA GEPAR (Італія), яка спеціалізується на виробництві клєїв для деревообробної промисловості.

• З жовтня 2016 розширили ассортимент продукції компанії Colorificio Damiani S.p.a. (Італія) і тепер представляють також лінійку будівельник матеріалів серії Edil Mix.

• З грудня 2016 стали офіційним імпортером і представником на території України компанії PENNELLIFICIO GIULIANI S.r.l. (Італія), яка спеціалізується на виробництві малярного інструменту та засобів захисту.



Компанія Ф.Л.П завжди відкрита для співпраці з потенційними дилерами або торговими представниками в регіонах України.

Консультанти запропонують вам будь-які рішення по фарбуванню і лакуванню поверхонь. У вашому розпорядженні будуть кольорові каталоги Monicolor, Remmers Farbkollektion, NCS, RAL, що дозволить задовольнити будь-які ваші потреби та вимоги. Окрім цього у них діє система знижок, що зробить ваші покупки як корисними, так і приємними.

Доставка товару перевізниками в ті регіони України, де немає представництв - безкоштовна.

Магазин знаходиться за адресою:

М. Луцьк, вулиця Єршова, 11-в



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні