Волинянка народила вдома і забула перев'язати дитині пуповину

0
3
Волинянка народила вдома і забула перев'язати дитині пуповину
Волинянка викликала "швидку" після того, як вдома народила дитину. Виявилося, що вона сама перерізала дитині пуповину, проте забула її перев'язати.

Не було меж здивуванню лікаря ЕМД з багаторічним стажем, бо, приїхавши на виклик, став свідком дуже дивної ситуації, – йдеться на сторінці Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф.

Прибувши на місце виклику, у якому повідомляли про пологи на дому, лікар поцікавився, де ж породілля. Молода жінка, яка зустріла медика на порозі повідомила, що вона і є породіллею.

Виявилося, що народила вона за день до того, без будь-якої сторонньої допомоги перерізала пуповину, проте забула її перев’язати. І тільки наступного дня надумала викликати "швидку".

На запитання лікаря, чому народжувала вдома, не викликала медиків на початку пологів, або ж одразу після пологів, молода мама аргументувала тільки тим, що це у неї вже четверті пологи і вона сама знає що робити.

Крім того, виявилось, що на диспансерному обліку під час вагітності жінка також не перебувала.

Бригада ЕМД негайно доставила новонародженого хлопчика в неонатальний центр ВОДТМО, а породіллю у ВОКЛ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні