Лучанин робитиме їстівну сукню на кулінарному шоу. ВІДЕО

0
0
Лучанин робитиме їстівну сукню на кулінарному шоу. ВІДЕО
Лучанин Антон Линда спробує підкорити суддів шоу «Король десертів» та пройти у наступний етап проекту.

12 вересня о 21:30 на телеканалі «1+1» глядачі побачать новий випуск реаліті «Король десертів», учасники якого тортами й тістечками виборюють звання кращого кондитера України, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Їхні кулінарні шедеври оцінює трійка суддів: романтичний француз Стефан Вайттинадан, вибаглива «lady in red» Тетяна Вербицька й неупереджений Кирило Сміян. У першому випуску проекту судді відібрали 8 найталановитіших кулінарів зі всієї України, які зможуть продемонструвати свої вміння.

У новому випуску реаліті учасники отримають перші завдання, які їх неабияк здивують і навіть шокують. Кулінари перетворяться на кондитерів-модельєрів — створюватимуть солодкі вбрання для чарівних моделей, запрошених на проект.

Французький десерт «Крокембуш» у вигляді жіночої спідниці учасники проекту готуватимуть за вказівкою Стефана Вайттинадана, який відразу покаже, що легких і стандартних завдань від нього кондитери не дочекаються.

Дівчата-моделі мають отримати не тільки красивий їстівний одяг, а й залишитись без опіків, адже матеріалами для їхніх спідниць стануть профітролі, скріплені гарячою карамеллю. Всього кондитерам у новому випуску проекту доведеться змагатись за перемогу у трьох конкурсах, а працюватимуть учасники в командах.

Нагадаємо, що можливість поборотись за звання «короля десертів» отримали 8 кондитерів, серед яких і профі з багаторічним стажем, і учасники, які навчились готувати вдома.

Середин них - лучанин Антон Линда, який працював у розкішних готелях на Мальдівах, готуючи десерти для Мадонни, Девіда Бекхема, Гордона Рамзі й Біла Гейтса.

Теги: шоу, їжа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні