Рятувальники назвали ймовірну причину пожежі на Молоді в Луцьку

1
2
Рятувальники назвали ймовірну причину пожежі на Молоді в Луцьку
Луцькі рятувальники розповіли про ймовірну причину пожежі в житловому будинку на проспекті Молоді в Луцьку.

Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб, – зазначають у прес-службі ДСНС у Волинській області.

Пожежа сталася в 5-ти поверховому житловому будинку 11 вересня на проспекті Молоді 10а. Повідомлення про пожежу надійшло о 16:35, за викликом вже 7 хвилин прибула чергова варта рятувальників частини спеціальної пожежної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку під час пожежі 12-річний хлопчик рятував брата та бабусю

Осередок пожежі знаходився в квартирі на 3-у поверсі, де перебували діти та дорослі.

Рятувальники провели бойове розгортання в складі ланки газодимозахисників помчали в квартиру, змогли оперативно подати на гасіння пожежі водяні стволи і негайно евакуювати на свіже повітря двох хлопчиків: 13-річного Іллю та 9-ти річного Павла, а також їх 59-річну бабусю.

На вулиці дітям надали допомогу медики і госпіталізували в обласну дитячу лікарню каретами швидкої допомоги. Їх діагноз – "отруєння чадним газом, стан важкий з позитивною динамікою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку пожежа на Молоді: молодь в лікарні. ФОТО

Бабусю з діагнозом "термічний опік обличчя, шиї, надпліччя 1-2 ст., отруєння чадним газом" госпіталізовано в Луцьку міську клінічну лікарню, її стан важкий стабільний.

Під час гасіння пожежі отримав опіки верхніх кінцівок обох рук сусід Ігор Чемнишев: він намагався гасити пожежу до прибуття служби «101». Чоловік від госпіталізації відмовився. Ліквідували пожежу о 16:49.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бухали та курили з бабою
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні