Як отримати 250 тисяч на ідеї для Луцька. ВІДЕО

0
-1
Як отримати 250 тисяч на ідеї для Луцька. ВІДЕО
У Луцьку до початку конкурсу "Бюджет участі" лучанам розповіли тонкощі подавання власних проектів, гроші на реалізацію яких йтимуть з міського бюджету.

Нині ж, ті хто пропустив захід, можуть переглянути відео, надихнутися ідеями і корисними порадами та також долучитися до групи активістів, які прагнуть змінити Луцьк.

Ролик опублікували на каналі Громадянського Руху "СВІДОМІ", який і був організатором відкритої дискусії "ЗРОБИ МІСТО КРАЩИМ: СТАНЬ ІНІЦІАТОРОМ ЗМІН!", що відбулася 28 серпня.

"Які можливості відкриває перед мешканцями Луцька та яку користь несе "Бюджет участі", чому варто подавати свої проекти? Переглянувши відео, ви зможете отримати відповіді на ці питання з перших уст!", – запевнили на Facebook-сторінці руху.

Теги: луцьк, ідеї
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні