На «Ягодині» затримали контрабанду наркотиків

0
-3
На «Ягодині» затримали контрабанду наркотиків
У пункті пропуску Ягодин у громадян виявили речовини, схожі на марихуану.

Волинські митники спільно з прикордонниками виявили у громадян України скляні люльки для куріння та речовину рослинного походження світло-зеленого кольору, - повідомяють у прес-службі Волинської митниці ДФС.

Пасажир рейсового автобуса сполученням Варшава-Київ приховав дві скляні люльки у боковій кишені дорожньої сумки. Водій іншого транспортного засобу - у використану пачку з-під цигарок в панель приладів авто.

В обох випадках контрабанду допоміг виявити службовий пес.

Речовини вилучені для проведення експертизи. Правоохоронним органам надіслано два повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки злочинів за статтями 309 або 305 Кримінального Кодексу України.

Санкція статті 309 ККУ – обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років, статті 305 ККУ – позбавлення волі на строк від 8 до 10 років з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні