--> Сила інтернету: травмованому атовцеві з Ковеля за добу зібрали 14 тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сила інтернету: травмованому атовцеві з Ковеля за добу зібрали 14 тисяч гривень

2
-1
Сила інтернету: травмованому атовцеві з Ковеля за добу зібрали 14 тисяч гривень
Завдяки активним поширенням в інтернеті повідомлень про те, що атовцеві з Волині, який потрапив у ДТП, потрібна допомога, вдалося зібрати кошти на лікування.

Про це інтернет-виданню Волинь24 повідомила волонтер Наталія Попова.

За її словами, за добу владося забрати 14 тисяч гривень.

"Друзі.. Щиро дякуємо, всім і кожному, що в складну хвилину підтримуєте нашого Діму! Хай добро зроблене для хлопчини, повертається вам примноженим! Залишилося зовсім трохи зібрати", – зазначила волонтер.

Нагадаємо, 23-річний Дмитро Голярчук, який проходив військову службу на Сході України, у липні цього року потрапив у ДТП - його збило авто прямо на пішохідному переході у Ковелі.

За весь час, що юнак провів у лікарні, водій, який його збив, ні разу не навідався до нього. Прийшов на виписку і, як запевняє потерпілий, заявив, що "все оплатить". Проте допомоги від нього Дмитро так і не дочекався.

Небайдужих просять допомогти юнакові. Кошти можна перерахувати на карту "Приватбанку": 5168 7573 6830 7619 (Голярчук Д.М.)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Попова як завжди лалала... Фото рахунку на карточці слабо розмістити?
Відповісти
Увага!!!- те, що в 22-й годині на роликах, адекватний так не робитиме. Тим паче по дорозі!.. Але!!!- якщо водій і помилився, то є СТРАХОВКА!!!! Ця страховка більша, ніж на авто!!! Тє. сума виплати до 150 тис. гривень!!! Куди її дів тн. поликобіг??? Чи пустив на цеглу дармової земельної ділянки, за яку бігав між кулями?(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні