У двох районах Волині хочуть шукати мідь

2
-1
У двох районах Волині хочуть шукати мідь
В Ратнівському та Камінь-Каширському районі хочуть вивчати родовищ мідних руд.

Про це стало відомо сьогодні, 11 вересня, під час засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, - пише Волинська правда.

Проект рішення присутнім презентував депутат обласної ради, голова комісії, Василь Столяр. Відповідно до рішення ДП «Українська геологічна компанія» нададуть надра у користування з метою геологічного вивчення родовищ руд міді саморобної.

Зокрема, ідеться про вивчення родовищ в межах Ратнівського рудного поля. Члени комісії підтримали рішення.

Остаточне рішення у цьому питанні вирішать на сесії обласної ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поклади ратнівської міді "вивчаються" з 1949 року. Богу дякувати - віз і нині там. При голові ОДА Володимиру Бондару поклади "вивчала" корпорація з відомим іменем "Польська мідь". До цього "вивчалось" ще десяток разів. Я впевнений, що вона буде "вивчатись" ще років 100. Чи 200. І богу дякувати. Населення не дасть розробляти родовища, адже навколо шахт буде пустеля в радіусі кілометрів 15-20.
Відповісти
я б сам мідь шукав
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні