Учні та вчителі луцької школи організували ранкову пробіжку. ФОТО

2
9
Учні та вчителі луцької школи організували ранкову пробіжку. ФОТО
Майже сотня старшокласників луцької школи №22 разом із вчителями організували пробіг у парку міста.

Захід відбувся в рамках Олімпійського тижня у вівторок, 11 вересня.

Так, об 8:00 учні та вчителі школи зібралися на подвір'ї навчального закладу, де разом зробили зарядку. Опісля всі пішли у парк імені 900-річчя Луцька, де кожен пробіг певну дистанцію. До слова, найбільша відстань - три кілометри.

Директор школи Лариса Кучер розповідає, що ініціаторами заходу були вчитель захисту Вітчизни Олександр Сліпчук та вчитель фізичного виховання Олександр Мамотюк.

"У заході взяли участь 98 учнів 10-11-их класів, п'ять класних керівників, три вчителі фізичної культури, педагог організатор, заступник з виховної роботи та вчитель захисту Вітчизни", - розповідає директорка школи.

До дійства долучилася й Лариса Кучер, яка разом із вихованцями навчального закладу пробігла декілька кілометрів.

Фото Анастасія КАЧИНА



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці але булоб добре якби такий захід організували для керівництва міськоі ради щоб Вони побачили в якому стані парк і доручили керівнику зеленого господарства разом з заступником хоча б раз в місяць заходити туди і побачити що там робиться . А як весною працівники Модерна провели толоку то більше ніхто нічого не робив правда раз видно випадково заіхав трактор і чуть покосив і зрізали два повалених дерева. Це і все.
Відповісти
І для чого таку дурню писати??? Чудовий захід вчителів і учнів- дійсно молодці... А що в парку робиться??? Ціле літо ведуться роботи, гарні доріжки зробили, ліхтарики,траву регулярно скошують, Ротонду відкрили, човники по річці плавають... Чого ви ще хочете - лиш би обісрати???))) Підпишіться не Місто, а Засранець. Що ви особисто зробили для міста ???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні