В одній із шкіл Володимира на стінах – грибок

0
3
В одній із шкіл Володимира на стінах – грибок
У спортзалі гімназії імені Цинкаловського у Володимирі на стінах – грибок.

Школа, яка очолює рейтинг кращих навчальних закладів, а серед понад 300 обласних шкіл, займає 5 місце за рівнем успішності учнів по здачі ЗНО, наражає на небезпеку здоров’я дітей, - пише БУГ.

Депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Радкевич вважає, що приміщення школи неналежним чином підготували до нового навчального року. Під час сесії, 7-го вересня, закликав міську владу звернути увагу на проблему та вирішити її.

“На звернення батьків, діти яких навчаються у Володимир-Волинській гімназії імені Олександра Цинкаловського, мною було обстежено спортивну залу вищезгаданого закладу. Інформація щодо грибку на стінах та стелі спортзали підтвердилась, відтак приміщення не належним чином було підготовлено до навчального року”, – сказав депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні