Відео смертельної аварії в Одесі: постраждалих могло бути більше

0
5
Відео смертельної аварії в Одесі: постраждалих могло бути більше
В інтернет-ЗМІ розмістили відео з камер спостереження, на якому зафіксовано момент смертельної аваріії в Одесі, коли авто БМВ влетіло на зупинку транспорту.

На запису, опублікованому одеським виданням «Думская», видно, як на зупинці й перед пішохідним переходом стоять люди. Потім на величезній швидкості вилітає БМВ і збиває пішоходів.

На відео видно двох людей, збитих водієм «бехи». Ще дві жінки в останню мить встигли відскочити назад, і їх не зачепило.

Як повідомило УНІАН з посиланням на ГУ Нацполіції в Одеській області, водій БМВ раніше уже потрапляв у схоже ДТП: навесні 2017 року на Південній залізниці в Одесі він влетів у зупинку громадського транспорту у результаті зіткнення з авто «Тойота Яріш».

«Але, на щастя, на зупинці не було людей. У результаті пошкоджень ззнали тільки транспортні засоби», – заявили у поліції.

У зв'язку із закінченням на момент розгляду справи в Суворовському районному суді терміну накладення адміністративного стягнення водій-порушник тоді залишився безкарним. Він постійно брав участь у нелегальних автоперегонах вулицями Одеси, наголосили у поліції.

Нагадаємо, 8 вересня внаслідок автокатастрофи, що сталася в Одесі за участю стрітрейсера, загинули 55-річна жінка та 52-річний чоловік. Пасажир БМВ – 20-річна дівчина, а також 30-річна жінка та курсант, які стояли на узбіччі, зазнали травм.

Ще один пішохід перебуває у тяжкому стані в лікарні, його особу наразі не встановлено.

Прокуратура Одеської області повідомила про підозру водію БМВ у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей.



Фото і відео із сайта "Думская".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні