У Луцьку відкрили новий стадіон. ВІДЕО

0
5
У Луцьку відкрили новий стадіон. ВІДЕО
У луцькому мікрорайоні "Вересневе" відкрили новий футбольний стадіон.

Поле було тут ще за радянських часів, однак останнім часом воно поросло чагарниками. Для того, щоб привести майданчик до ладу, з міського бюджету виділили 1 мільйон 300 тисяч гривень. Реконструкцію розпочали у 2016 році, йдеться у сюжеті 12 каналу.

Начальник управління капітального будівництва Луцькради Леонід Карабан розповів, що спортивного майданчика там не було.

"Було поле, заросше бур'янами, було сміття повно і все. І потихеньку-потихеньку пішла техніка, кропили, косили, потім кропили, переорювали, дискували, ну і відповідно вирівнювали, завозили землю", - розповів чиновник.

На стадіоні облаштували два футбольні поля. На одному планують проводити змагання, на іншому - тренувати дітей. Опікуватиметься ними дитячо-юнацька спортивна школа №2.

"Тут будуть тренуватися в основному діти і будуть проходити офіційні матчі чемпіонату України. Діти ДЮСШ№2 і діти цукрового заводу. Ветерани також, будемо визначати час, але не в цьому сезоні", - зазначив директор ДЮСШ №2 Валерій Панчук.

Роздягальні облаштують у місцевому Будинку культури. Загалом на стадіоні тренуватиметься близько сотні дітей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні