Лучанка купила в магазині зіпсований продукт дитячого харчування. ФОТО

0
0
Лучанка купила в магазині зіпсований продукт дитячого харчування. ФОТО
Луцька мама розповіла у «Фейсбуці» про прикрий випадок придбання зіпсованої сиркової пасти торгівельної марки «Яготинське». Про це жінка з ніком «Таню Ша» написала у спільноті «Теревені про Луцьк».



«Вчора (допис розміщено в неділю, 9 вересня – ред.) на мою дитину чекав сюрприз у його пасті сирковій Яготинське для дітей», – пиша авторка.

Вона розповідає: «Як завжди, перша ложечка була мені... І я відразу відчула присмак цвілі, а всередині побачила і саму цвіль».

Мама каже, що вона завжди купує по декілька штук.

«Дата закінчення терміну завтра, тобто 10.09.2018. Сирок завжди тримаю в холодильнику. На кого «грішити» в цьому випадку???», – запитує жінка.

На запитання користувачів, де придбана сиркова паста, лучанка відповіла, що в супермаркеті «АТБ», хоча й не зазначила адреси.

У коментарях під цим постом учасники спільноти радять брати одразу не по 10 сирків, а хоча б по 2-3. До того ж пильнувати, аби термін придатності не закінчувався вже завтра.

На що авторка допису повідомляє, що купувала декілька штук сиркової пасти «ще днів 10 тому точно, а цей лишився і був весь час в холодильнику».

А користувачка Іванна Назарчук-Камець розмістила фото сиркової пасти з пліснявою торгівельної марки «Чудо». «Чудо» теж начудило», – пише Іванна.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні