Переможці луцького півмарафону. ФОТО

0
9
Переможці луцького півмарафону. ФОТО
У Луцьку втретє відбувся Dmytruk Luchesk Half Marathon 2018.

Змагання серед любителів бігу стартували вранці у неділю, 9 вересня, у центральній частині міста, - пише Перший.

У цьогорічному напівмарафоні взяло участь близько тисячі учасників, що стало абсолютним рекордом за три роки існування забігу.


Молодь, діти, команди різних підприємств, спортсмени поважного віку та їхні рідні вже з восьмої години ранку заповнили центральний проспект Луцька, готуючись до старту.

Ранкова колективна розминка, офіційні привітання організаторів та гімн України зарядили присутніх гарним настроєм та додали бойового спортивного духу.

«Ми зареєстрували близько тисячі дорослих учасників та 300 дітей. Змагання традиційно має три дистанції: на 5, 10 та 21 км. Переможців визначили як серед жінок, так і серед чоловіків», - розповіли організатори.

Однак головними дійовими особами забігу стали учасники, які з різним рівнем підготовки та фізичними можливостями об’єдналися навколо однієї ідеї: бути сильним та міцним тілом і духом.

ПЕРЕМОЖЦІ DMYTRUK LUCHESK HAHF MARATHON 2018

Володимир Швець
«Я не професійний спортсмен, проте вже втретє цього року беру участь у таких забігах. Більше 5 км не біжу. Це моя найкраща дистанція, на якій можу показати хороший результат. Підготовка до змагань проста: 1 раз на тиждень тренування, перед забігом – двічі. Мені подобається бути сильним та здоровим».

Ольга Ярмолюк
«Я готувалася до зовсім інших змагань, але їх відмінили, і тому вирішила взяти участь у напівмарафоні. Три роки займаюся цим видом спорту. Свого часу брала участь у змаганнях «Забіг нації».


Насправді зараз не можу усвідомити ще, що перемогла, бо є дуже сильні дівчата-спортсменки. Та цей результат я роблю в першу чергу для себе», – поділилася враженнями від змагань спортсменка на перших хвилинах після фінішу.

Валерій Макарук
«Спортом займаюся з дитинства, з пелюшок, – жартує спортсмен. – Я отримую шалене задоволення від спорту. Я «ЗА» будь-яку спортивну двіжуху.

До речі, коли біг, то постійно думав, що другий. Не сподівався, що фінішую першим. Бігти саме 10 кілометрів вирішив, щоб підтримати дружину, яка долала таку ж саму дистанцію».


Переможцями на найдовшій дистанції 21 км стало подружжя Оксенюків, яке багато років займається професійно легкою атлетикою.

Оксана Оксенюк
«Я вже вдруге перемагаю у Dmytruk Luchesk Half Marathon, професійно займаюся спортом, майстер спорту з легкої атлетики. Ми з чоловіком завжди радіємо успіхам один одного та підтримуємо у змаганнях, конкуренції не відчуваю», - жартує спортсменка.


Сергій Оксенюк
«Завжди приємно долати дистанції у рідному місті. Тому не міг пропустити таку подію. Сьогодні це справді спортивне свято для нас.

До речі, у минулому році я також переміг у луцькому напівмарафоні, і звичайно радий, що вкотре досягнув цього результату», - прокоментував свою чергову перемогу спортсмен, який, до слова, є майстром спорту з легкої атлетики міжнародного класу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні