--> Луцький депутат поділився спогадами про військову службу. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький депутат поділився спогадами про військову службу. ФОТО

0
-1
Луцький депутат поділився спогадами про військову службу. ФОТО
Луцький депутат Сергій Шкода поділився спогадами про війському службу.

День танкіста – дата, яка завжди буде для мене особливою. Бо танкіст – це назавжди, - пише на власній сторінці у фейсбук Сергій Шкода.

"Це коли бачиш броньовану техніку і відчуваєш ні з чим незрівнянні емоції. Це незабутнє минуле, яке насправді не минає, а залишається з тобою завжди. Танкісти – це броня української армії, а танк – потужна бойова машина, яка має хорошу маневреність та непробивну міць", - зауважив депутат.

"Щиро вітаю сьогодні усіх, для кого День танкіста – не просто дата у календарі, але і невід׳ємна частина життя. Бажаю танкістам завжди перемагати, спокійно і впевнено долаючи всі перешкоди на своєму шляху: «бачу ціль – не бачу перешкод»!. Йдіть до своєї мети, будьте міцними, як танки! Миру й добробуту вам і вашим родинам", - йдеться в дописі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні