--> Студента з Луцька виселили з гуртожитку, бо той розказав журналістам про жахливі умови проживання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Студента з Луцька виселили з гуртожитку, бо той розказав журналістам про жахливі умови проживання

0
5
Студента з Луцька виселили з гуртожитку, бо той розказав журналістам про жахливі умови проживання
15-річний лучанин Михайло Хвень, першокурсник Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, розказав журналістам про жахливі умови проживання в гуртожитку, куди його поселили. За це студента позбавили права проживати там.

Хлопець розказав журналістам про готовність гуртожитку до нового навчального року. Тоді він повідомив, що на стінах бачив плісняву, в рукомийнику були відсутні крани, йдеться у сюжеті Першого Західного.

Щойно рідні Михайла повернулися до Луцька, звідки хлопець приїхав на навчання, як його виставили за двері, попри те, що проживання у гуртожитку було проплачене, а речі уже лежали в кімнаті.

За словами батька студента Павла Хвеня, прийшов комендант, повернув договір і заяву студента, заявивши, що жити у гуртожитку хлопець не буде.

Павло Хвень запевняє, комендант порадив подзвонити директору закладу і вибачитися, проте той не піднімав слухавку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні