--> Смерть на фізкультурі: шестирічна волинянка померла на очах у мами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смерть на фізкультурі: шестирічна волинянка померла на очах у мами

1
5
Смерть на фізкультурі: шестирічна волинянка померла на очах у мами
Шестирічна школярка із села Хрипаличі Володимир-Волинського району, померла на очах у матері.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла перша вчителька Аліни Ткачук Світлана Хиць.

Нагадаємо, у четвер, 6 вересня, просто під час уроку у школі І-ІІ ступенів в селі П’ятидні Устилузької ОТГ померла дитина.

За словами класовода класу, де навчалася шестирічна дівчинка, під час трагедії мати Аліни була у школі.

«Мама приводила доньку вранці і до кінця уроків чекала її в коридорі, щоб не кататися сюди-туди у сусіднє село. Вчора у нас мало бути три уроки. Фізкультура був другим. На перше вересня нам подарували м’ячі і діти дуже чекали цього уроку, щоб погратися ними. Мама Аліни Ірина бачила, як ми на перерві шикувалися по зросту і навіть провела нас до стортзалу», - розповідає вчителька.

Світлана Хиць каже, що через десять хвилин після після початку уроку дівчинка знепритомніла. Вчителька на руках віднесла її до учительської.

«Коли я вибігла з спортзали, почала гукати Ірину (матір Аліни). Біля дверей в учительську я відчула, що дитина помочилася мені в руку. У кабінеті було двоє вчителів, які негайно викликали швидку і почали надавати першу медичну допомогу», - розповідає класовод першого класу.

За словами вчительки, у цей момент дитині надавали першу медичну допомогу, однак її обличчя різко вкрилося синцями, а серцебиття не простежувалося.

«Я змочувала водичкою її, інший вчитель робила штучне дихання і непрямий масаж серця, ще одна побігла зустрічати швидку. На ті крики прибігла ще одна вчителька.. На нашатир дівчинка не реагувала. Я не пам’ятаю, коли приїхала швидка. Мені здавалося, що вона їхала вічність…», - додає педагог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо треба з 7 років йти в школу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні