У Луцьку боржники за комуналку залишаться без субсидії

2
3
У Луцьку боржники за комуналку залишаться без субсидії
Лучан попереджають, що користувачі, які мають заборгованість за комуналку, не зможуть отримати субсидію.

Про це повідомили у прес-службі Луцькради.

Відповідно до останніх внесених змін до Постанови Кабміну № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», не призначатимуть субсидію споживачам, які мають прострочену понад два місяці заборгованість за комунальні послуги.

Величина заборгованості значення не має, фактом є несплата або часткова оплата нарахувань за будь-які два календарні місяці і не залежить від терміну її виникнення.

Зараз майже 12 тисяч споживачів КП «Луцькводоканал» мають протерміновану заборгованість за надані послуги з постачання холодної води та водовідведення.

У мерії зазначили, що наявність заборгованості за послуги водопостачання та водовідведення зупиняє надання субсидії загалом.

"Інформацію про наявну заборгованість за послуги водопостачання та водовідведення можна отримати за допомогою спеціалістів колл-центру за тел. 28-40-40, а також у відділі з обслуговування клієнтів КП «Луцькводоканал» за адресами: Дубнівська, 26, або Січова, 16", - йдеться у повідомленні.

Через порушення термінів оплати за надані послуги, КП «Луцькводоканал» будуть вживатися заходи щодо припинення надання послуг з водопостачання та водовідведення, стягнення заборгованості в судовому порядку з покладання на боржника усіх судових та виконавчих витрат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Також треба позабирати субсидії у мисливців та тих хто має закордонний паспорт.
Відповісти
Убсидії необхідно лишити всіх!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні