На річницю пам'яті В'ячеслава Хурсенка підготували до друку книгу

1
4
На річницю пам'яті В'ячеслава Хурсенка підготували до друку книгу
Волиняни бережуть світлу пам’ять про відомого українського співака і композитора, нашого земляка В'ячеслава Хурсенка.

У минулому році започаткували осінній фестиваль пісень В'ячеслава Хурсенка, який відбувся 17 вересня у Луцьку та стане традиційним.

На фестивалі дружина В'ячеслава Хурсенка Ольга поділилася своєю мрією видати збірку віршів В'ячеслава. Цю ідею підтримав голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і організатор фестивалю Дмитро Глазунов.



Втілювати ідею взялися у рамках проекту «Честь маю». В ході фестивалю Дмитро Глазунов нагородив В'ячеслава Хурсенка (посмертно) премією імені Бориса Клімчука. Її отримала пані Ольга. Саме ця премія стала першим внеском у створення книги.

«На даний час робота над книгою завершена і вона підготовлена до друку. Найближчим часом відбудеться її презентація. Привідкриваючи завісу зазначу, що книга має назву «Соколята» і над нею працювала команда фонду та видавництва «Надстир'я».

Звичайно, за активної підтримки сім'ї В'ячеслав Хурсенка, зокрема дружини Ольги та дочки Марії, без допомоги та особистої участі яких не було б ні книги ні фестивалю, за що їм особлива подяка від усіх шанувальників творчості Вячеслава Хурсенка»,-повідомив голова БФ «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов.

Довідково: В'ячеслава Хурсенка не стало 8 вересня 2009 року


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вичерпав себе колишній есбеушник. То звання героїв давав, то скривдженим дітям дарував цукерку і фотографувався поруч з приклеєною посмішкою, то страхову медицину "втілював", а тепер і цього немає. Випав в осад.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні