У волинських медзакладах хочуть поставити камери

0
3
У волинських медзакладах хочуть поставити камери
Депутатів Волинської облради просять передбачити фінансування на встановлення відеонагляду в медзакладах, з найбільшою відвідуваністю, аби убезпечити працівників та пацієнтів від хуліганів та крадіжок.

Про це йшлося засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, - пише ІА Волинські новини.

Депутат обласної ради Сергій Сівак закликав підтримати Проект рішення «Про заходи щодо безпечного перебування медичного персоналу і пацієнтів у закладах охорони здоров'я спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст області».

«Питання безпеки в медзакладах сьогодні дуже актуальне. Для прикладу, в місті Первомайськ чергового лікаря побила група людей, 2 місяці тому в Ковелі теж побили працівницю, а у міській клінічній лікарні сталася масова бійка працівників та громадян, які приїхали в стадії алкогольного сп’яніння. Є і масові крадіжки», - сказав депутат.

Він додав, що звернувся в поліцію й там повідомили, що торік у медзакладах Луцька зафіксовано 52 випадки крадіжок майна мадпрацівників та хворих, а також вчинено 12 хуліганських дій.

«А відеофіксація дасть можливість багато що вирішити й розставити крапки над «і». Для дієвої системи відеоспостереження сумарно потрібно 400 тисяч гривень. Тому пропоную звернутися в бюджетну комісію, аби вони обговорили це питання та за результатами 9 місяців знайти кошти на цей проект», - закликав депутат.

Нагадаємо, у Луцьку чоловік вкрав камеру спостереження у Луцькій міській клінічній лікарні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні