Муніципали просять «здавати» лучан, які палять траву чи картоплиння. ФОТО

4
7
Муніципали просять «здавати» лучан, які палять траву чи картоплиння. ФОТО
Муніципали звертаються до лучан з проханням повідомляти про спалювання гілля, трави чи картоплиння.

Здебільшого це відбувається в приватних секторах міста, де громадяни здійснюють польові роботи, - йдеться на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради у "Фейсбуці".

Іноді трава та картоплиння не зовсім сухі, тому вони не горять, а тліють, створюючи великі клуби диму. Це призводить до забруднення повітря, погіршення стану здоров’я у громадян, підвищує ризики виникнення пожеж та погіршує видимість на дорогах, що призводить до збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод.

Окрім безпосередньої шкоди людському здоров’ю, спалювання рослинних залишків становить суттєву загрозу для природи: з зіллям згорають корисні комахи, руйнується ґрунтовий покрив, знищується насіння і коріння трав’янистих рослин.

"В разі ж виявлення випадків спалювання гілля, трави чи картоплиння, телефонуйте на телефон "гарячої лінії" групи швидкого реагування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради за номером 067-0000-679", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От дякую за інформацію. А то не знаю куди дзвонити , бо Ковельську пару днів назад щовечора закутувало в димову завісу, неможливо було вікно відкрити ...
Відповісти
По-секрету! Вчора чув,що Пустовіт,Поліщук з Петрочуком сьогодні після обіду планують в міськраді палити будяки. Прийміть міри.
Відповісти
Що значить- здавати?????? Спочатку запропонуйте, куди подіти!!!! На вулицю - не можна, на сміття-машина не бере, двір малий і в дворі через купища плигати не збираюсь!
Відповісти
Усе картоплиння здавати муніципалам...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні