Луцька «Волинь» перемогла своїх ультрас із розгромним рахунком

1
8
Луцька «Волинь» перемогла своїх ультрас із розгромним рахунком
Луцька "Волинь" зіграла матч зі своїми ультрас: команда продемонструвала, що є професійною, розгромивши своїх суперників. Утім після гри футболісти та ультраc подякували одне одному та зробили спільне фото.

Товариський матч відбувся на стадіоні «Підшипник» 6 вересня, повідомляє ІА Волинські Новини.

Зважаючи на перерву у чемпіонаті України, луцька «Волинь» отримала час для того, аби відійти після двох підряд поразок від «Дніпра-1» та «Оболоні» та зіграти матч з тими, хто ніколи не залишає їх без підтримки, - власними ультрас.

На полі відразу було помітно перевагу «Волині», хлопці з ультрас намагалися вступити в боротьбу за м’яч, втім футболісти були безжальні до своїх вболівальників і ще у першому таймі наколотили низку голів.

Варто зазначити, що на другий тайм «Волинь» змінила склад, тож на поле вийшли свіжі футболісти, а в ультрас була проведена не така велика кількість замін.

Як не старалися активні вболівальники вибігти в атаку та забити бодай один гол, але зробити їм цього не вдалося, тож підсумковий рахунок вийшов зовсім не футбольний – 12:0 на користь «Волині». Втім, як кажуть, у таких матчах перемагає дружба, адже це ще один спосіб налагодити комунікацію між командою та вболівальниками.

Після матчу футболісти та ультра потиснули один одному руки, подякувавши за гру, та зробили спільне фото на пам’ять.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О то те обличчя без ознаків інтелекту з фаєром і відображає суть тих ультрас :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні