--> Добродомов у Луцьку розповів про вихід України з кризи* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Добродомов у Луцьку розповів про вихід України з кризи*

1
9
Добродомов у Луцьку розповів про вихід України з кризи*
Лідер партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов відвідав із робочим візитом Луцьк. Він побував у Волинській обласній клінічній лікарні, на комунальному підприємстві «Луцькводоканал», поспілкувався зі студентами Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки і мешканцями міста.



Дмитро Добродомов вирішив зустрітися зі студентами-журналістами, адже сам все життя працював у журналістиці. З 90-х років – у газеті «Експрес», потім створив телеканал «ZIK», а сьогодні – депутат Верховної Ради. У розмові він детально розказав студентам, як із журналістики потрапив у політику, пригадав досвід, здобутий ним під час стажування в США.

Дмитро Добродомов активно бореться з корупцією. Раніше він вів програму «Хто тут живе?», де викривав високопосадовців та ловив їх на хабарах. «Я є автором майже всіх антикорупційних законів в Україні, які є найефективнішими та найжорсткішими в усій Європі», – розповів народний депутат. Варто зазначити, що Добродомов – співзасновник і активний учасник «Агентства журналістських розслідувань».



«Журналісти – це ті люди, які користуються великою довірою людей. За рівнем довіри вони стоять на 3-му місці. На жаль, журналістика тісно пов’язана з політикою. Я би не пішов у парламент, не знаючи, хто є хто», – зізнався нардеп.

Дмитро Добродомов поділився зі студентами власною формулою успіху для країни. На його переконання, Україна стане багатою, а її люди заможними, коли ми досягнемо верховенства права, запровадимо високоякісну освіту і дамо молоді можливості для самореалізації.





На зустрічі з громадою, яка відбулася в конференц-залі готелю «Україна», народний депутат обговорив важливі загальнонаціональні проблеми і відповів на запитання присутніх.



Дмитро Добродомов неодноразово наголошував: «Аби Україні не впасти в прірву, потрібно розвернутися на 180 градусів. Ми повинні об’єднатися і зробити повне перезавантаження країни».



Він запропонував таке рішення: «Ми повинні об’єднатися в єдину демократичну партію для того, щоб висунути єдиного кандидата в Президенти та протистояти олігархічно-клановій системі».

Голова фракції «Народний контроль» у Луцькраді Павло Данильчук зауважив, що Добродомов приїжджає практично у кожен обласний центр, хоча він був обраний на мажоритарному окрузі у Львові.

Левову частку виступу лідер партії «Народний контроль» відвів боротьбі з корупцією. Він розповів: «Ви знаєте скільки пропадає на митниці? Другий військовий бюджет – 150 мільярдів гривень.

Друзі, в нас є асоціація із Європейським Союзом. Ми в ХХІ столітті. Під’єднали польські та українські комп’ютерні мережі. Ми бачимо, як на Ягодин зайшла вантажівка з мобільними телефонами на півтора мільйона євро, а на українській території виходить, що вона везе зелений горошок на 800 тисяч гривень. Відчуваєте, скільки на одному автомобілі хтось поклав собі у кишеню? Ми це обговорювали на засіданні парламентського комітету протидії корупції, де я секретар».

Пододавши корупцію, ми одразу відчуємо, як почне наповнюватися державний бюджет, переконаний народний депутат. Зокрема, він зазначав, що сьогодні є необхідність запровадити в Україні електронні акцизні марки. За його словами, держава щороку втрачає на «лівій» горілці близько 50-60 мільярдів гривень: «Це все тільки тому, що хтось пішов і наклеїв марку в «лівій» друкарні. Друзі, собівартість пляшки горілки – 8 гривень. В магазині вона коштує близько 80-100. Відчуваєте різницю?»





Народний обранець нагадав лучанам про вже зроблений перший крок: «Ми створили платформу «Народної довіри» для об’єднання партій демократичної опозиції. Наступним кроком має стати створення нової єдиної партії. І об’єднається вона не навколо прізвища, а навколо європейських принципів розбудови незалежної та самодостатньої держави».



На запитання, чи буде він сам балотуватися на пост Президента, Дмитро Добродомов відповів: «Наша політична сила визначиться з кандидадатом у Президенти вже у жовтні. Коли ми підемо на вибори, то відразу представимо міністрів і плани найближчих дій. І якщо люди, які взяли на себе відповідальність, не виконають ці плани, то їх звільнять», – стверджує народний обранець.



Під час зустрічі Дмитро Добродомов також зазначив, що буде активно працювати для того, щоб вирішити питання створення нових робочих місць для українців, проблеми еміграції, а також докласть всіх зусиль, щоб побороти корупцію і зробити повне перезавантаження країни. А це, на його переконання, можливо за умови об’єднання демократичних партій та висунення єдиного кандидата на президентські вибори.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкіля гроші в простого журналіста?За кожною партією в нас "стоїть" олігарх і це шлях в нікуди.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні