Луцька підприємиця понад рік не може забрати кіоск у муніципалів

3
-1
Луцька підприємиця понад рік не може забрати кіоск у муніципалів
Луцька підприємиця Людмила Мельничук понад рік не може забрати власний кіоск, який знесла муніципальна варта.

Про це йдеться у розслідуванні «Муніципальний «беспрєдєл» «12 каналу».

Жінка розповідає, що кіоск знесли щойно у неї закінчився паспорт-прив'язки. Вже тоді торгувати на її місці було чимало охочих.

«Вже знаючи, що в мене закінчується паспорт-привязки на моє місце було декілька бажаючих стати. В нас в місті можуть тільки торгувати Король Дамаск і Принц Амар. Як я не принцеса і не королева значить місця таким, як я не має», - розповідає Людмила Мельничук.

І навіть попри те, що узаконила власний бізнес, займатися ним їй не дозволили.

«Я цією підприємницькою діяльністю займалась вже понад 20 років. Бізнес розповсюдження в місті Луцьку я розпочинала одна з перших. Ще в ті часи газети носили на руках і ми продавали декілька видань», - розповідає підприємиця.

Людмила Мельничук у 2014 році отримала дозвіл на встановлення невеличкого кіоску на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку. Торгувала тут пресою та іншими дрібничками.

Та коли закінчився термін дозвільних документів, у міськраді продовжувати його не поспішали. А одного літнього дня, рік тому, кіоск знесли. Без попередження. Не віддавши власниці навіть товару, за який жінці доводиться розплачуватися й досі.

«На сьогоднішній день я за продукцію виплатила всю суму, мені лишилося лише 800 гривень за морозиво доплатити. Я заплатила за продукцію, яка зіпсувалася, яку викрали. Я живу в проголодь, в мене за квартиру - борги. Я працюю, працюю, як і всі люди», - розповідає зі сльозами на очах Людмила Мельничук.

Муніципали вивезли її контейнер на штраф-майданчик у Княгининок, і щомісяця нараховували плату за зберігання. Та зберігали майно, за словами підприємниці, «так собі». Коли приїхала забирати кіоск, побачила, що чимало товару звідти просто зникло.

«Вони сказали, що або ви підписуєте, що претензій не маєте до цього кіоска, або ми його зовсім вам не віддамо, і ви нічого не доведете», - додає підприємиця.

Таким чином навіть попри заплачену на той час повну суму за зберігання кіоску забрати їй його не вдалося. А суди за об'єкт тягнуться й досі.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: «МУНІЦИПАЛЬНІ ПОРЯДКИ: ЯК ЛУЦЬКІ ПІДПРИЄМЦІ ВОЮЮТЬ ЗА СВОЇ КІОСКИ»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
заяву в поліцію на Сиротинську про крадіжку майна, Сиротинська разом з Пустоцвітом все вже продала , а бабло прикарманила
Відповісти
Винних слід карати, тоді не буде пустоцвітів.
Відповісти
Мун. поліція - це взагалі майже нелегальне формування. Навіть "варта порядку" має більше повноважень, ніж муніки. Тому сміливо можна іти у військову прокуратуру та жучити негідників. А чорножопих потрібно задавити якісною українською стравою
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні