«Вони відмовилися забирати Беллу»: для луцької собаки досі не знайшли господаря

0
1
«Вони відмовилися забирати Беллу»: для луцької собаки досі не знайшли господаря
Собаці наркомана, яку виснаженою знайшли у Луцьку, не можуть знайти господаря.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів координатор Белли Олександр Ванюрський.

Нагадаємо, у Луцьку зоозахисники взяли під опіку собаку, який виснажений бродив вулицями. Колишнім господарем тварини виявився наркоман: у нього викупили захисники тварину за гроші. Собака була з паспортом. На хазяїна написали заяву в поліцію.

Як розповів Олександр Ванюрський, нині Белла одужує і навіть навчилася виконувати деякі команди людей. Щоправда досі лишається не вирішеною проблема із пошуками для пса господаря.

«Зараз ми займаємося пошуками господаря для неї у соціальних мережах. Белла починає звикати до волонтерів, ветлікаря, хоча потрібно було б вже звикати до нового власника», - каже Олександр.

Він додає, що після того, як у ЗМІ опублікували світлини та
інформацію про долю цієї собаки, її таки зголосилися взяти. Однак вже понад три тижні Белла під постійним наглядам ветеринарів у ветклініці.

«Була людина, яка було готова забрати Беллу, але з певних обставин пізніше відмовилася. Ми теж не можемо взяти за господаря людину «з вулиці». Вона мусить розуміти, що таке собака, і як його доглядати. Тим паче у Белли нелегка доля, а тому собака потребує дещо ретельного нагляду та догляду», - каже координатор Белли.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні