Центр туризму, спорту та екскурсій може очолити Богдан Бальбуза. ФОТО

2
3
Центр туризму, спорту та екскурсій може очолити Богдан Бальбуза. ФОТО
Центр туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації може очолити Богдан Бальбуза.

Кандидатуру обирали на засіданні конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників, підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, - повідомляє прес-служба Волинської обласної ради.

Свої документи для участі в конкурсі подало четверо претендентів.

Першим свою програму озвучував очільник громадської організації "Національний альянс" Богдан Бальбуза, який нині керує Центром національно-патріотичного виховання Луцької міської ради.

Він вважає, що роботу Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації потрібно переформатувати, роблячи акцент на патріотичному вихованні.

Зокрема, у планах військово-патріотична та краєзнавчо-туристична робота. Претендент заявив, що має злагоджену команду, тому робитиме ставку на нові кадри. Пообіцяв, що залучатиме позабюджетні кошти.

"Все, що я заявляю базується на моєму власному практичному досвіді", - зазначив він.

Інший претендент Ольга Яцюк 20 років працює в центрі. Вона розповіла про досягнення закладу та своє бачення розвитку. Однією з найбільших проблем, з її слів, є налагодження співпраці з ОТГ.

На посаду керівника Центру претендував і Петро Петрочук. Він також має досвід роботи в центрі. У програмі - забезпечення доступності позашкільної освіти та розширення діяльності центру.

Виголосив свою програму і багаторічний керівник центру Леонід Толстіхін.

Його бачення перспектив: посилення позицій філій Центру в сільській місцевості, розвиток дитячих турбаз та залучення позабюджетних коштів для реалізації багатьох ідей, на які не вистачає бюджетного ресурсу.

За результатми голосування, яке, згідно з Положенням, відбувалося у закритому режимі, комісія рекомендувала укласти контракт з Богданом Бальбузою на посаду директора Центр туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації терміном на один рік.

Наразі готується відповідний проект рішення сесії обласної ради, який попередньо розглядатиме постійна комісія з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

З остаточним рішенням депутати визначатимуться на сесії. У випадку призначення на сесії, Богдану Бальбузі рекомендовано залишити на посаді заступника Центру Ольгу Яцюк та співпрацювати.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подіньте кудись того лигаря толстіхіна уже. Який та спорт?
Відповісти
А я за Богданчика!
Молодий, спортивний, небайдужий!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні