Локачинську районну раду очолив голова РДА часів Януковича

7
0
Локачинську районну раду очолив голова РДА часів Януковича
Головою Локачинської районної ради обрали Володимира Мазурка. Про це повідомило інтернет-видання «ВолиньUA».

Вибори нового голови районної ради відбулися через те, що попередній очільник Борис Ковальчук добровільно склав повноваження.

Володимир Мазурок обраний до районної ради у 2015 році як перший кандидат списку Аграрної партії.

За його обрання головою райради проголосували 15 депутатів, тим часом четверо не підтримали кандидатуру. Серед тих, хто не голосував за Володимира Мазурка, – представники ВО «Свободи» і «Батьківщини».

Довідково: Володимир Мазурок народився 13 жовтня 1955 року.

Двічі був головою Локачинської райдержадміністрації: у 2003-2005 і 2010-2014 роках, коли прем’єр-міністром і Президентом був Віктор Янукович. Обидва рази був звільнений новою владою після перемоги революцій: Помаранчевої і Революції гідності.

Під час обрання до районної ради у 2015 році в біографії зазначав посаду: заступник директора приватного підприємства «Західна аграрна компанія». У каталозі «Україна сьогодні» «Західна аграрна компанія» названа провідним сільськогосподарським підприємством агропромислової групи «Пан Курчак».

Зазначимо: власник агропромислової групи «Пан Курчак» – народний депутат Сергій Мартиняк. Локачинський район належить до виборчого округу, де він переміг на виборах у 2014 році.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Називати людей ідіотами - не найкращий спосіб самоствердитися. Читайте уважніше: "...коли прем’єр-міністром і Президентом був Віктор Янукович". Тобто перший раз Мазурок був головою РДА, коли Янукович став прем'єром (Кучма тоді справді був Президентом).
Відповісти
нормальний він посадовець! на своєму місці! Зато зараз при владі люди не за часів Януковича ))) не смішіть ........ то і видно реформи медичну, поліцейську та освіти !!
Відповісти
Коли Кучма був Президетном, прем'єр-міністром був Ющенко, коли Ющенко був Президентом, прем'єр-міністром був Янукович. А коли був лєнін, люди почали вірити в революцію, і коли він простяг копита, продовжили в неї вірити навіть після здобуття Україною у 1991 році незалежності.... на привеликий жаль.
Відповісти
І тому їх так легко обвести круг пальця, дати команду фас на мишу, щоб тихо покрасти корів...
Відповісти
не прикидайтеся таким самим ідіотом. ви чудово розумієте, на чому акцентувалося у заголовку. і я розумію. і ви знаєте, що я розумію. чи не так?
Відповісти
голів РДА призначає Президент. тому казати, що такий-сякий поганий як там його був головою РДА "за Януковича", коли його поставив ще Данілич, - технічно неграмотно і маніпулятивно. дібіли, в общім.
Відповісти
Хіба суть в тому при якій владі він був головою, головне що людиною лишився порядною!!! на відміну від інших так званих "новоприйдешніх патріотів"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні