У Луцьку мешканців вулиці Кравчука підстерігає смертельна небезпека*

0
4
У Луцьку мешканців вулиці Кравчука підстерігає смертельна небезпека*
Нещодавно на вулиці Лесі Українки у центрі Луцька впала липа, коріння якої були обрізані. На щастя тоді ніхто не отримав травм. Аналогічна ситуація може статися на вулиці Кравчука, з приводу чого своє занепокоєння висловив голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитро Глазунов.

Зокрема, мова йде про обрізане коріння, до півметра в діаметрі у величезної тополі, яка вища п'ятиповерхівки.

«Потужне коріння цього велетня з одного боку обрізане повністю. Якщо тополя завалиться, то пошкодить не одну квартиру будинку, що навпроти та може травмувати і їх мешканців, і пішоходів та водіїв, що опиняться поруч.
Ось тут уже без людських жертв може не обійтись! Для цього достатньо лише одного сильного буревію. Очевидно, на вулиці йде підготовка до облаштування тротуару, а це означає, що ціла алея величезних тополь буде так само підрізатися, і наслідки в
подальшому можуть бути просто катастрофічними. А відтак мешканців вулиці Кравчука підстерігає смертельна небезпека.



Більше того, це місце масового скупчення дітей,оскільки поруч розміщені дві школи 21 та 25 і два дитячі садочки. Є і трагікомічні ситуації. Дивіться фото нещодавно «обрізаних» дерев у моєму дворі на Кравчука 5.



…І "вишенька на торті" - птахівниця, яка тримається на «чесному слові» над лавкою, де гуляють мами з маленькими дітьми. А багаторічна береза і липа прямо посеред стовбура спилені навпіл… ну що вже казати?! Сусіди просили просто окультурити
дерева!

Байдуже ставлення до виконання своїх обов'язків служб, які
опікуються цими питаннями, наражають лучан на серйозну небезпеку.
Можливо нічого не станеться і для когось це дрібниці. Але я переконаний - не слід вважати дрібницями те, що може призвести до неповоротних наслідків.

А тому,висловлюючи свою позицію, сподіваюся на правильну реакцію тих, кого це стосується та небайдужість лучан»,-наголошує Дмитро Глазунов.

Обрізані дерева в дворі будинку по вулиці Кравчука, 5
Обрізані дерева в дворі будинку по вулиці Кравчука, 5


Фото: Дмитро ГЛАЗУНОВ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні