Польща дасть 6 мільйонів євро на каналізування сіл біля Світязя

1
-1
Польща дасть 6 мільйонів євро на каналізування сіл біля Світязя
Міністерство економічного розвитку Польщі профінансує проект із каналізування кількох сіл навколо озера Світязь на Волині.

У прилеглих до озера селах і селищах зведуть відсутні нині очисні споруди і прокладуть каналізаційні мережі, - пише Zaxid.net.

Згідно з офіційними документами, вартість робіт оцінили у 5 млн 805 тис. євро.

Як повідомила прес-служба Шацької РДА, 30 серпня у Варшаві уклали угоду на реалізацію Європроекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь».

Згідно з вказаною угодою, міністерство інвестиції та економічного розвитку Польщі надає Шацькій районній державній адміністрації грант для реалізації вказаного проекту на 5 млн 805 тис. євро, що становить 90% вартості проекту (загальна вартість 6 млн 450 тис. євро)

Проект мають реалізувати протягом 24 місяців. Він передбачає будівництво очисних споруд і каналізаційних мереж у селищі Шацьк, селі Світязь та селі Пульмо.

«Реалізація передбачених проектом заходів дасть змогу вирішити давно наболілу для району проблему відсутності систем каналізації при постійному зростанні рекреаційного навантаження, дасть поштовх цивілізованому розвитку туристичної галузі району», – зазначили в міській адміністрації Шацька.

Гроші виділяють у межах програми співпраці «Польща - Білорусь - Україна 2014-2020».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото наші чиновники поправлять свій матеріальний стан. Жаль поляків, не знають що роблять, кому гроші дають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні